металовироби будь-якої складності
Металопрокат: чорний, нержавіючий, кольоровий
+38 (067) 225-57-05 +38 (067) 225-57-07 Пн—Пт 8:30—17:30
Зворотний дзвінок
Адреса: м. Київ, вул. Вікентія Хвойки, 15/15/6

Нерухомі опори ізольовані 76/140 (Спіро оболонка)

333078829 333078829

Сталь-Трейд

Труби ППУ теплоізольовані пінополіуретаном сталеві теплоізольовані пінополіуретаном в поліетиленовій оболонці

жорстку конструкцію типу «труба в трубі», що складається із сталевої (робочої) труби, теплоізолюючого шару з жорсткого пінополіуретану (ППУ) та зовнішньої захисної оболонки з поліетилену низького тиску або оцинкованої сталі.

Труба в зборі представляє собою єдину конструкцію завдяки зв'язку між сталевою трубою та теплоізолюючим шаром з ППУ, а також зв'язку між ППУ та матеріалом зовнішньої оболонки. Ці зв'язки є основними у забезпеченні нормальної роботи системи трубопроводів під час експлуатації. Міцне зчеплення між усіма елементами труби в зборі (сталь, ППУ та ПЕ) досягається в процесі виробництва за рахунок попередньої дробоструминної обробки сталевої труби, правильно підібраної характеристики ППУ та обов'язкової обробки високовольтним коронним електричним розрядом внутрішньої поверхні поліетиленової оболонки.

Для ізоляції трубопроводів та обладнання теплоенергетичних, технологічних та холодильних систем розроблено ряд теплогідроізоляційних конструкцій з інтервалом робочих температур від — 80ºС до 650ºС, на основі ізоляційних виробів з базальтоволокна та пінополімерів. Корпорація володіє технологією та необхідним обладнанням для монтажу пінополіуретанової теплоізоляції безпосередньо на діючих трубопроводах. Труби ППУ теплоізольовані пінополіуретаном, в гідрозахисній поліетиленовій оболонці для підземної прокладки, в оцинкованій оболонці для надземної прокладки. Фасонні вироби в ППУ ізоляції.
181