металовироби будь-якої складності
Металопрокат: чорний, нержавіючий, кольоровий
+38 (067) 225-57-05 +38 (067) 225-57-07 Пн—Пт 8:30—17:30
Зворотний дзвінок
Адреса: м. Київ, вул. Вікентія Хвойки, 15/15/6

Раекс 2х2000х4000 (Raex, Раекс)

603273495 603273495

Гартовий прокат Raex, що гартується, визначають як сталь з високими показниками зносостійкості. Він дуже популярний серед покупців і має постійний попит на ринку металевої промисловості, оскільки характеризується твердістю і високою міцністю. Він чудово справляється з поверхневим тиском і зносостійким. Для того, щоб збільшити термін служби деталей і механізмів, знизити їх вагу, зменшити відсоток зносу окремих частин. конструкцій, підвищити коефіцієнт продуктивності, застосовують так звану товстолистову сталь, суперстійку до зносу. Дресируванням називають процес, під час якого обпалюють холодний металевий лист. Це дозволяє зняти залишкову напругу, лист стає площинним. Надалі це полегшує процес зварювання. Різання такої сталі після дресирування відбувається м'яко і легко, не потребує повторної редагування, яка часто відбувається перед подальшою обробкою. Для цього користуються будь-яким видом зварювання. Щоб отримати максимальний корисний результат, слід забезпечити повну сухість і усунути забруднення, що знаходяться на поверхні. Однак така сталь не може бути схильною до подальшої теплової обробки, оскільки така процедура послабить її міцність і твердість, а значить, знизиться відсоток зносостійкості.

 

Мартенсита мікроструктура забезпечує належну твердість і міцність листового прокату Raex, що гартується. Сталь стійка до різних видів деформацій, у тому числі до абразивного зношування.

 

Цей вид стали широко застосовують у виробництві тих видів виробів, які мають малу вагу та високі енергозберігаючі показники.

 

Завдяки широкому впровадженню в металургійне виробництво технічних інновацій, стала можливою розробка цілого ряду сплавів, що відрізняються високою якістю та широким спектром застосування. Серед них знаходиться і листовий прокат Raex, що гартується. Основними споживачами даного продукту металургійної промисловості є гірничодобувна, деревообробна галузі, а також автомобілебудування.

 < /p> • Контейнери та ковші

• Ріжуча кромка для землерийних машин

• Несучі компоненти для машин у гірничій промисловості

• Несучі частини машин для бетону та деревообробної промисловості

• Деталі платформ

• Пристрої завантаження

• Кузова самоскидів

Сталь Раекс Raex (Raex 300, Raex 400, Raex 450 і Raex 500) відноситься до зносостійких сталей, які є стійкими до зносу. користуються добрим попитом серед споживачів (цифрове позначення вказує на середнє значення твердості за Брінеллем: 300, 400, 450 і 500 HBW). Вона відрізняється високою міцністю та твердістю. Вона добре переносить поверхневий тиск та стійкий до зносу. Використання цієї марки сталі у виготовленні продукції дозволить збільшити її термін служби, зменшить ступінь зношування конструкційних частин та заощадить витрати. Завдяки своїй високій міцності Raex може використовуватися у виготовленні продукції невеликої ваги та витонченої форми, з великим енергозбереженням. Ця марка сталі дозволяє створити інноваційну та екологічно безпечну продукцію. Сталі Raex легко піддаються зварюванню, різанню, а також згинання. При обробці в заводських умовах необхідне дотримання правил техніки безпеки.
Листовий прокат Raex, що часто загартовується, ще на заводі піддається дресируванні. Це процес, при якому лист обжимається у холодному стані. Таким чином, знімаються залишкові напруги, а також лист набуває підвищеної площинності. Згодом це дозволяє легше робити зварювання. Різання листової сталі, яка була піддана дресирування, відбувається легко і швидко. Після закінчення процесу вона не вимагає додаткової редагування, яка зазвичай передує подальшій обробці.
Однією з характерних рис загартовуваного листового прокату Raex є його хороша зварюваність. Для проведення такої процедури можна використовувати будь-який звичайний спосіб зварювання. Для досягнення високих результатів необхідно забезпечити сухість та відсутність будь-яких забруднень та сторонніх елементів на поверхнях. Але цей вид сталі не призначений для подальшої теплової обробки, оскільки це може призвести до послаблення її міцності та твердості та зниження зносостійких якостей. Висока твердість і міцність листового прокату Raex, що гартується, досягаються завдяки його мартенситній мікроструктурі. Це робить сталь особливо стійкою до такого виду деформації, як абразивне зношування. майже втричі і Raex 400 –; у два з половиною рази. Висока твердість і міцність на розрив надають високу стійкість до абразивного зносу. Хороша зносостійкість – найважливіший аргумент при виборі цих сталей.
Завдяки відмінним фізичним властивостям, високоміцну сталь Raex використовують при виробництві промислової продукції, яка характеризується невеликою вагою і високим енергозбереженням.
Інноваційні технології, що впроваджуються в металургійну промисловість дозволили створити ряд сталевих сплавів, серед яких і загартовуваний листовий прокат Raex, відповідають найвищим критеріям якості та можуть застосовуватися практично у будь-якій сфері. Найбільш поширеними є автомобільна, гірничодобувна і деревообробна галузі.
ЗАСТОСУВАННЯ ЛИСТОВОГО ПРОКАТУ RAEX
• Контейнери та ковші
• Ріжуча кромка для землерийних машин
• Несучі компоненти для машин у гірничій промисловості
• Несучі частини машин для бетону та деревообробної промисловості
• Деталі платформ
• Пристрої для завантаження • Кузова самоскидів
Бронеплити до прес-ножиць, диск для млина, сито гуркоту, лопатки змішувача, ніж грейдера, бронеболти, запчастини для дробарок бутари, обичайки, ніж шредера, Молотки для дробарки, бобишка, ножі, лопатки для глиномішалки, ніж відвалу, ніж скребок, ножі для дробарки, грати гуркоту, футерування цементного млина, футеровки, ніж ковша, бронеплити ЗБВ, ріжучі кромки, ніж конвеєрний, диск для шредера, ножі для дровоколу. Якщо Вам потрібна допомога професіонала з підбору марки сталі листа Raex (Raex 300, Raex 400, Raex 450 і Raex 500), зателефонуйте та отримайте грамотну консультацію фахівця. Доставка у регіони транспортними компаніями.

зателефонуйте та отримайте грамотну консультацію фахівця. Доставка у регіони транспортними компаніями.

зателефонуйте та отримайте грамотну консультацію фахівця. Доставка у регіони транспортними компаніями.

157
array (
)